Werratonta kotimaista koiranruokaa, jossa on reilusti kananmunaa.

Werraton – parasta ruokaa parhaalle ystävällesi

Werraton on täysin kotimainen koirien kuivaruokasarja, joka tarjoaa täysravintoa erilaisten koirien tarpeisiin. Jokaisen Werraton-tuotteen ravintoainekoostumus on eläinten ruokintaan perehtyneen asiantuntijan suunnittelema. Ruokien koostumus ja sulavuus ovat vertaansa vailla ja kullekin koiraryhmälle tarkasti mietityt ja tuotetut.

Onko kananmuna hyväksi koiralle?

Moni yllättyy, kun kuulee, että kananmuna on parasta proteiinia koiralle eli ideaaliproteiini. Kananmunassa on kuitenkin koiran tarpeita parhaiten vastaava aminohappokoostumus. Proteiinit muodostuvat aminohapoista, eli oikeastaan koiran proteiinintarve on eri aminohappojen tarvetta.

Hyvälaatuisen proteiinin lisäksi kananmunassa on paljon rasvaa ja erinomainen rasvahapposisältö. Kananmunan rasvahapposisältö on sikäli ainutlaatuinen, että se on kalakunnan tuotteiden lisäksi ainoita DHA ja EPA (omega-3) rasvahappojen lähteitä.

Lyhyt matka tehtaasta koiran ruokakuppiin.

Rakensimme tuotantoa varten tehtaan, joka on suunniteltu nimenomaan lemmikkiruokien valmistukseen.
Tehtaamme on keskellä vehreää varsinaissuomalaista maaseutua. Kaikki tarvitsemamme raaka-aineet tulevat lähes nurkan takaa tutuilta tuottajilta, ja tehtaasta tuotteet lähtevät valmiiksi pakattuina kauppoihin. Raaka-aineet ja valmiit tuotteet eivät siis turhaan kulje pitkin maanteitä.

 

Käy katsomassa videot, joissa esitellään Werraton nappuloiden tuotannon eri vaiheet tehtaalta lemmikkisi ruokakuppiin.

Mielenrauhaa ideaaliproteiinista

Meidän koiran- ja kissanruokiemme kehittämisestä vastaa erittäin kokenut eläinravitsemuksen asiantuntija.

Keskusteluissamme pyörivät usein sellaiset asiat kuin lemmikin hyvinvoinnin kannalta paras ravintosisältö tai ideaaliproteiini ja ihanteellinen aminohappokoostumus. Reseptien taustalla on uusinta tieteellistä tutkimusta esimerkiksi parhaista proteiinien lähteistä.

Me osaamme tämän jutun niin hyvin, ettei sinun tarvitse pohtia yötä myöten, mikä ruoka on parasta juuri sinun koirallesi tai kissallesi. Halutessasi saat meiltä perustelut kaikkiin valintoihimme: miksi päädyimme juuri näihin raaka-aineisiin ja miksi valmistamme ruoat omassa tehtaassamme. Kaikkeen on syynsä.

Me halusimme luoda kaikin puolin erinomaisen ruoan lemmikillesi. Ja onnistuimme siinä.

Rovio Pet Foods tarjoaa maistuvaa ruokaa, joka on myös ravitsemuksellisesti ylivertaista.

Käytämme raaka-aineina kotimaista lähituotantoa, joka tulee Loimaan tehtaamme lähistöltä.

Vicin Werraton pentue

Jännitystä elämään – pentusuunnitelmia!Werraton kasvattajakerhon kerhoemäntänä toimiva Eeva on kasvattanut amerikanstaffordshirenterrierejä kohta 15 vuotta, ja pentueita hänen kasvattajanimelleen on tullut noin 1-2 vuodessa. Nyt edessä

Lue lisää

Werraton koiranruoan Laatutakuu

Käytämme ensiluokkaisia, kotimaisia raaka-aineista ja siksi haluamme tarjota Werraton koiranruoka-tuotteillemme laatutakuun.

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat meiltä rahat takaisin puhtaana tassuun.

Lähetä meille viestiä osoitteeseen otayhteytta@roviopetfoods.fi,
niin annamme sinulle tarkemmat ohjeet.