SUOMEN SUOSITUIN KOTIMAINEN HAMMASHERKKU KOIRALLESI

WERRATON MUSTIKKA VÄLIPALA soveltuu aikuisen koirasi välipalaksi ja koulutusherkuksi. Tuote sisältää reilusti luonnon omia antioksidantteja, maukasta mustikkaa sekä hengitystä raikastavaa inkivääriä ja persiljaa.

Välipalakeksiin lisätty natriumpolyfosfaatti auttaa ehkäisemään hammaskiven muodostusta ja runsaskuituinen hamppu hieroo hampaan pintaa puhdistaen sitä mekaanisesti. Kotimaassa kasvatetut hampunsiemenet sisältävät myös erinomaisia omega-rasvahappoja, jotka auttavat pitämään turkin kiiltävänä.

Werraton Mustikka välipala leivotaan suomalaisella keksitehtaalla puhtaista elintarvikelaatuisista raaka-aineista ja kypsennetään herkulliseksi keksiksi uunissa.

Lue lisää Werraton Mustikka välipalasta TÄÄLTÄ.

Tutustu myös herkille koirille hyvin soveltuviin viljattomiin täysravintoihimme:
Werraton Viljaton
Werraton Emo ja pentu

KÄYTTÖOHJE:

Tarjoa koirallesi välipalana, herkkuna tai palkkiona. Keksit lisäävät koirasi energian saantia, joten tarkkailethan koirasi lihavuuskuntoa huolellisesti.

Tarjoile pienille koirille enintään 4 keksiä päivässä, keskikokoisille koirille enintään 8 keksiä päivässä ja suurille koirille enintään 12 keksiä päivässä.

Tuoteseloste

RAVINTOAINEET:

Raakavalkuainen 11 %
Raakarasva 22 %
Raakakuitu 5,5 %
Hehkutusjäännös 4,5 %

Pakkauskoko 450 g

KOOSTUMUS:

Kaura, ruokaöljy, siirappi, hamppu, kananmuna, herajauhe, mustikkajauhe, psyllium, natriumbikarbonaatti (11.4.2), natriumpolyfosfaatti (11.3.29), persilja, inkivääri.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET:

C-vitamiini (3a300) 750 mg.

Koirien hampaita hoitavan välipalakeksin HYÖDYT:

  • puhtaat valkoiset hampaat ja raikas hengitys
  • vähentää plakkia ja hammaskiven muodostumista
  • rouhea rakenne houkuttelee pureskelemaan ja auttaa hampaita pysymään puhtaina
  • herkullinen tapa huolehtia koirasi suun terveydestä
  • sisältää erinomaisia omega rasvahappoja, kuituja ja c-vitamiinia
  • hyvältä maistuvaa mustikkaa, josta koirasi saa antioksidantteja.

WERRATON LAATUTAKUU

Werraton on kotimainen koiran kuivaruoka, jolla on laatutakuu. 

Ruokiemme reseptit kehitti eläinravitsemuksen asiantuntija, joka tietää, mitä koirat tarvitsevat voidakseen hyvin. Tarkoituksemme on tarjota erilaisia vaihtoehtoja erilaisten koirien ruokintaan. Mielessämme olivat käyttökoirat, metsästyskoirat, seurakoirat, harrastuskoirat – ihmisen parhaat kaverit ja hyödylliset apulaiset. Ruokiemme reseptejä ovat testanneet sadat koirat ja niiden mielipide on selkeä! 

Tuotelaatu, tuoteturvallisuus ja maistuvuus ovat meille tärkeitä asioita. Meille on tärkeää myös se, että koirasi voi hyvin. Siksi meillä on Laatutakuu. 

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, saat meiltä rahat takaisin ostokuittia vastaan puhtaana tassuun. Mikäli koirasi ei jostain syystä tykkää ruoastamme, haluamme mielellämme tietää siitä.

Lähetä meille viestiä osoitteeseen otayhteytta@roviopetfoods.fi, niin annamme ohjeet palautusta varten.