Tule mukaan sijoittamaan ainutlaatuiseen, kotimaiseen lemmikinruokatehtaaseen

Olemme kotimaisen lemmikkiruoan valmistuksen edelläkävijä ja tarjoamme Sinulle mahdollisuuden osallistua kehittämään  kanssamme suomalaisten lemmikkien hyvinvointia.

Matkalla mukana ovat alan rautaiset ammattilaiset ja vahva sitoutuminen, tahto tehdä huippulaadukasta lemmikkien ruokaa sekä lisätä tietämystä kokonaisvaltaisesti lemmikkien hyvinvoinnista.

Meistä

Rovio Pet Foods on ainutlaatuinen, kotimainen lemmikkiruokien valmistaja. Meillä tuotekehitys on omissa käsissämme – siitä vastaavat eläinravitsemuksen asiantuntijamme, jotka ovat mukana alan kehityksen kärjessä. Hyödynnämme alan uusinta tutkimustietoa lemmikkien ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista. Tämä mahdollistaa edelläkävijyytemme ja nopean sekä aktiivisen tuotekehityksemme. Tuotteidemme raaka-aineyhdistelmä on ainutlaatuinen, jopa maailmanlaajuisesti. Käytämme ainoana maailmassa kotimaista, tuoretta kokonaista kananmunaa yhtenä raaka-aineista. Se on tutkitusti parasta proteiinia koirille ja kissoille, juuri sen laadukkaan aminohappokoostumuksen ansiosta. Käyttämämme kotimaiset raaka-aineet ovat puhtaita, laadukkaita ja tarkoin valikoituja. Suurin osa niistä tulee suoraan tehtaamme lähialueelta Varsinais-Suomesta.

Rovio Pet Foods perustettiin vuonna 2019,  uusi moderni tehdas rakentui Varsinais-Suomeen Loimaalle syksyllä 2020, jolloin alkoi myös ruoan tuotanto. Vartavasten lemmikkiruokien valmistukseen rakennetun tehtaamme yhteydessä sijaitsee myös toimistomme, tehtaanmyymälämme sekä pieneläinklinikkamme Rovio Vet. Rovio Vet on osa Rovio Pet Foods Oy:n toimintaa, ja se mahdollistaa lemmikkien hyvinvoinnin ja ravitsemuksellisen tiedon jakamisen. Tehtaamme yhteydessä toimii myös lemmikkiystävällinen kahvila-ravintola Laakee Deli. Vuonna 2021 työllistämme 10 henkilöä.


Rovio Pet Foodsin budjetoitu liikevaihto/-voitto


Taulukossa vuoden 2021 liikevaihto perustuu 4 kk tuotantoaikaan, johtuen tehtaan valmistumisesta tilikauden lopulla. Tämän hetkinen tuotantolaitoksen kapasiteetti mahdollistaa 15 milj. kilon vuosittaisen tuotannon.

 

Rovio Pet Foodsin tuotannon kasvu ja liiketoiminnan kansainvälistyminen edellyttää kuitenkin rahoitusta. Osakeannilla keräämämme rahoitus käytetään tuotantomme laitteistohankintoihin ja tuotannon skaalaamiseen kansainvälisille markkinoille. Tavoitteenamme on avata tulevien vuosien aikana vienti Pohjoismaihin, Eurooppaan, Venäjälle, Etelä-Koreaan ja Kiinaan.

Kuinka pääsen mukaan?
  • Minimisijoitus on 100 €, ylärajaa ei ole.
  • Sijoitukselle maksetaan automaattisesti osinkoa neljännesvuosittain, mikä on 6%:a vuositasolla.
  • Minimisijoitusaika on 24 kuukautta.

Sijoituksen tekemisestä sekä palvelun avaamisesta, ylläpidosta ja lopetuksesta ei koidu sijoittajalle mitään hallinnollisia kuluja tai palvelupalkkioita. Osinkotulosta 25 % on saajalleen veronalaista pääomatuloa ja loput 75 % verovapaata tuloa, mikäli sijoittajan listaamattomista yhtiöistä saama osinkotulo on enintään 150 000 euroa. Osingoista tehdään automaattisesti ennakonpidätys, joka on 7,5 prosenttia 150 000 euron rajaan asti. Rajan ylittävästä osasta ennakonpidätys on 27 %. Osakesijoitus ei kuulu talletussuojan piiriin eikä ole pääomaturvattu.


Tuottolaskelma, esimerkki:

Tunnuslukuja lemmikkieläinsektorilta

Lemmikkiruokien trendit seuraavat vahvasti humaanipuolen trendejä, joista merkittävässä roolissa ovat:
inhimillistäminen, ekologisuus, vastuullisuus, kestävä kehitys,
terveysvaikutukset, turvallisuus, läpinäkyvyys ja jäljitettävyys.

  1. Kennelliittoon rekisteröityjen koirien määrä kasvoi vuonna 2020, jolloin koiria rekisteröintiin yli 8 % enemmän kuin vuonna 2019.
  2. Suomeen tuodaan vuosittain noin 50 miljoonaa kiloa ruokaa, mikä on viisinkertainen määrä kotimaan vamistukseen verrattuna.
  3. Ruokaviraston tilastojen mukaan Suomen koiranruokakaupan vuotuinen kokonaisarvo on n. 200-250 milj. euroa, josta yli 90 % on kolmen monikansallisen jättiyhtiön (Hills’n, Marsin ja Nestlén) hallussa.
  4. Tilastokeskuksen mukaan kotitalouksien lemmikkeihin käyttämä keskimääräinen rahamäärä on kasvanut vuosi vuodelta.  Bisneksen kasvuvauhti on ollut neljän viiden prosentin luokkaa (lähde: Ruokavirasto).

”Lemmikkienruoka ei ole vain ruokaa, se on myös kannanotto arvokysymyksiin ja vastuullisuuteen. Elintarvikealan uudet trendit ovat myös kannanottoja ja vaatimuksia uusista linjauksista. Lisäaineettomuus, vastuullisuus, kasvipohjaisuus, ilmastoystävällisyys ja aitous ovat voimakkaasti kasvussa oleva suunta. Me Rovio Pet Foodsissa kannamme vastuun uusien vaatimusten toteutumisesta”, sanoo Tero Rovio, Rovio Pet Foods Oy:n toimitusjohtaja.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua

 

Rovio Pet Foods Oy on rehellisesti vastuullinen, moderni kotimainen lemmikkiruokien valmistaja. Hyödynnämme elintarviketeollisuuden sivuvirtoja ja valmistamme todellista lähiruokaa suomalaisten lemmikkien lähtökohdista. Hiilijalanjälkemme on pieni, sillä raaka-aineet tulevat läheltä tehdastamme ja kaikki tuotanto tapahtuu tehtaassamme aina tuotteiden lähettämiseen asti.

Intohimonamme on tehdä parasta, kotimaista kuivaruokaa suomalaisille lemmikeille. Rehti toimintatapamme takaa ravitsemuksellisesti merkittävien tuotteiden valmistamisen ja lanseerauksen markkinoille. Kehitämme jatkossakin kotimaisia, eläinravitsemuksellisesti merkittäviä ja maistuvia tuotteita.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua kotimaisen lemmikkiruoan tuotekehityksen ja valmistuksen vahvistamiseen Suomessa ja vientitoiminnan laajentamiseen.

Tee sijoitus Rovio Pet Foodsiin