Werratonta kotimaista koiranruokaa, jossa on kaikki kohdallaan

Me halusimme luoda kaikin puolin erinomaisen
koiranruoan. Ja onnistuimme siinä.

Rovio Pet Foods tarjoaa maistuvaa ruokaa, joka on

myös ravitsemuksellisesti ylivertaista. Käytämme raaka-aineina kotimaista lähituotantoa, joka tulee

Loimaan tehtaamme lähistöltä.

Werraton tuotteemme ovat saatavilla kaikkialla Suomessa S – ja K -ryhmän päivittäistavarakaupoista, Hankkijalta, Tokmannilta, Verkkokauppa.comista, Peten Koiratarvikkeesta, Puuilosta,  Saiturinpörssi -liikkeistä sekä valikoiduista Motonetin liikkeistä ja muista hyvin varustelluista myymälöistä. Tuotteet ovat saatavilla myös kyseisten jälleenmyyjien verkkokaupoista. Tehtaan yhteydessä on myös oma tehtaanmyymälä.

Meidän ruokamme saavat sekä koiran,

omistajan että ympäristönkin hymyilemään.

Ruoan laatu ratkaisee

Meidän koiranruokiemme kehittämisestä vastaa erittäin kokenut eläinravitsemuksen asiantuntija. Keskusteluissamme pyörivät usein sellaiset asiat kuin koiran hyvinvoinnin kannalta paras ravintosisältö tai ihanteellinen aminohappokoostumus. Reseptien taustalla on uusinta tieteellistä tutkimusta esimerkiksi parhaista proteiinien lähteistä.

 

Me osaamme tämän jutun niin hyvin, ettei sinun tarvitse pohtia yötä myöten, mikä ruoka on parasta juuri sinun koirallesi. Mutta halutessasi saat meiltä perustelut kaikkiin valintoihimme: miksi päädyimme juuri näihin raaka-aineisiin ja miksi valmistamme ruoat omassa tehtaassamme. Kaikkeen on syynsä.

Werraton tuotteet

Werraton aikuinen koiranruoka

Werraton Aikuinen

Täysravinto aikuiselle koiralle: runsaasti tuoretta ja herkullista kananmunaa, joka on koiralle parasta proteiinia

Werraton viljaton koiranruoka

Werraton Viljaton

Viljaton täysravinto herkälle aikuiselle koiralle: paljon proteiinia, perunaa, papua ja pellavaa, mutta ei viljaa

Werraton aktiivi koiranruoka

Werraton Aktiivi

Täysravinto aktiiviselle aikuiselle koiralle: hyvin sulavaa, arvokasta proteiinia vauhdikkaaseen koiranelämään

Werraton kevyt koiranruoka

Werraton Kevyt

Kevyempi täysravinto aikuiselle koiralle: tuore kananmuna ja siipikarjaproteiini pitävät nälän loitolla ja painon kurissa

Lyhyt matka ruokakuppiin

Rakensimme tuotantoa varten tehtaan, joka on suunniteltu nimenomaan lemmikkiruokien valmistukseen. Tehtaamme on keskellä vehreää varsinaissuomalaista maaseutua. Kaikki tarvitsemamme raaka-aineet tulevat lähes nurkan takaa tutuilta tuottajilta, ja tehtaasta tuotteet lähtevät valmiiksi pakattuina kauppoihin. Raaka-aineet ja valmiit tuotteet eivät siis turhaan kulje pitkin maanteitä.

Terveisiä ruokakriitikoilta!

Lemmikkiruoka voi omistajan mielestä olla kaikin puolin mainiota tavaraa, mutta varsinaisen päätöksen syömisestä tekee kuitenkin se tärkein kriitikko: lemmikki itse. Ruoka joko maistuu tai ei, eli katoaa kupista tai jää sinne pölyyntymään. Julkaisemme täällä välillä kriitikkojen konstailemattomia mielipiteitä siitä, miten Werraton on maistunut. Palautteiden perusteella melkoisen hyvin!

Werraton koiranruoan Laatutakuu

Käytämme ensiluokkaisia, kotimaisia raaka-aineita ja siksi haluamme tarjota  Werraton koiranruokatuotteillemme laatutakuun.

Jos et ole tyytyväinen, saat meiltä rahat takaisin puhtaana tassuun.

Lähetä meille viestiä osoitteeseen otayhteytta@roviopetfoods.fi,
niin annamme sinulle tarkemmat ohjeet.

 

Mitä meille kuuluu?

Vicin Werraton pentue

Jännitystä elämään – pentusuunnitelmia!Werraton kasvattajakerhon kerhoemäntänä toimiva Eeva on kasvattanut amerikanstaffordshirenterrierejä kohta 15 vuotta, ja pentueita hänen kasvattajanimelleen on tullut noin 1-2 vuodessa. Nyt edessä

Lue lisää

Rovio Pet Foods somessa