Werraton, finländskt hundfoder där allt är som det ska vara

Werraton tuotteemme ovat saatavilla mm. näistä myymälöistä:

Myös muista hyvin varustelluista myymälöistä, katso kaikki jälleenmyyjät täältä.

Kort väg till matkoppen

Vi byggde en ny modern fabrik för produktionen, som är planerad specifikt för tillverkning av foder för sällskapsdjur. Vår fabrik ligger mitt i den grönskande landsbygden i egentliga Finland. Alla råvaror vi behöver kommer från områden nära vår fabrik, nästan runt hörnet, från bekanta finländska producenter. Och produkterna åker färdigt paketerade direkt från fabriken till butikerna. Den nya moderna fabriken gör att vår tillverkning är möjligast högkvalitativ och ekologisk.

Hälsningar från matkritikerna!

Ägaren kan anse att djurfodret är fantastiskt på alla sätt, men det slutliga beslutet om ätandet fattas ändå av den viktigaste kritikern: sällskapsdjuret själv. Antingen faller maten i smaken eller så inte, dvs. försvinner från koppen eller blir kvar. Werraton har fallit i smaken. Väldigt bra, på basis av responsen!

Matens kvalitet avgör

En väldigt erfaren expert på djurfoder ansvarar för utvecklandet av vårt hundfoder. Våra diskussioner handlar ofta om frågor som vad som är det bästa näringsinnehållet eller perfekta sammansättningen av aminosyror med tanke på hundens välmående. Recepten bygger på den nyaste vetenskapliga forskningen till exempel om de bästa proteinkällorna.


Vi kan detta så bra att du inte behöver spendera sömnlösa nätter med att fundera på vilken mat som är bäst för just din hund. Men om du så önskar så ger vi dig motiveringar för alla våra val: varför vi bestämde oss för just dessa råvaror, och varför vi tillverkar fodret i vår egen fabrik. Det finns en orsak till allt.
Vi ville skapa ett hundfoder som är utmärkt på alla sätt. Och vi lyckades.


Rovio Pet Foods erbjuder välsmakande foder som också är näringsmässigt överlägset.


Som råvaror använder vi produkter från finländsk närproduktion som kommer från området kring vår fabrik i Loimaa.

Werraton koiranruoan Laatutakuu

Käytämme ensiluokkaisia, kotimaisia raaka-aineista ja siksi haluamme tarjota Werraton koiranruoka-tuotteillemme laatutakuun.

 

Jos et ole tyytyväinen, saat meiltä rahat takaisin puhtaana tassuun.

 

Lähetä meille viestiä osoitteeseen otayhteytta@roviopetfoods.fi,
niin annamme sinulle tarkemmat ohjeet.