KOTIMAISTA LÄHIRUOKAA KOIRALLESI

Valmistamme omassa tehtaassamme Loimaalla ravitsevaa ja herkullista koiranruokaa paikallisista maatalouden tuotteista. Lähipeltojen ja maatilojen tuotteista syntyy WERRATON- ja REHTI-koiranruokaa kaikkiin koirasi elämänvaiheisiin ja tarpeisiin.

Halusimme perustaa oman tehtaan ja valmistaa puhdasta ruokaa koirille kahdesta syystä. Ensinnäkin voimme näin valvoa sekä raaka-aineita että valmistustapaa ja olla varmoja, että ruokamme on parasta, mitä koiralle voi toivoa. Toiseksi lähiraaka-aineista valmistettu ruoka on ekologisempaa, koska vältämme turhat päästöt raaka-aineiden ja valmiin ruoan rahdista. Näin koiranruokamme hiilijalanjälki ja valmistuskustannukset laskevat ja meillä on varaa panostaa laatuun. 

Molemmat tuoteperheemme ovat saaneet Avainlippu-merkin. Valitsemalla kotimaisen ruoan parhaalle ystävällesi tuet samalla suomalaista työtä. Tarjoa koirallesi parasta – sitä Rovio Pet Foodsin kotimaista tietysti!

Lue tuoteturvallisuudesta TÄÄLTÄ.

WERRATON – parasta ruokaa parhaalle ystävällesi

Werraton on täysin kotimainen koirien kuivaruokasarja, joka tarjoaa täysravintoa erilaisten koirien tarpeisiin. Jokaisen Werraton-tuotteen ravintoainekoostumus on eläinten ruokintaan perehtyneiden asiantuntijoiden suunnittelema. Ruokien koostumus ja sulavuus ovat vertaansa vailla ja kullekin koiraryhmälle tarkasti mietityt ja tuotetut.

Tutustu Werraton-sarjaan

REHTI – se edullisempi kotimainen koiranruoka

Koirakin sen tietää: kotimainen koiranruoka on paras valinta suomalaiselle lemmikille. Rehti lähiruoka on siis paitsi maistuvaa, myös edullisempaa. Siksi se on oiva valinta arkeen. Aikuiselle koiralle tarkoitettu täysravinto sisältää kaiken tarvittavan ilman ylimääräisiä väri-, maku- tai säilöntäaineita. Tasalaatuinen, keskikokoinen nappula soveltuu kaikille koirille, joilla ei ole erityistarpeita ruokavalionsa suhteen.

Tutustu Rehti-sarjaan