Rehti Kotimainen kalanappula

39,90 1149,00 

SE EDULLISEMPI KOTIMAINEN
aikuisen koiran täysravinto

Ravitsemuksellisesti tasapainoinen koiranruoka aikuiselle koiralle. Itämeren kalasta ja puhtaista lähitilojen raaka-aineista Loimaalla valmistettu kalanappula on rehellistä, suomalaista arkiruokaa parhaalle ystävällesi.

REHTI Kotimainen kalanappula soveltuu aikuisille koirille, jotka kaipaavat vaihtoehtoja yleisimpien proteiinilähteiden rinnalle. REHTI-sarja on eläinravitsemusasiantuntijamme suunnittelema ja sarjalle tunnusomaista on yhden eläinproteiinin käyttö / ruokavariantti. Tässä tuotteessa käytetty eläinproteiini on lähtöisin Itämeren kalasta.

Tuotteiden valmistus tapahtuu suunnittelusta pakkaamiseen asti omassa tehtaassamme Loimaalla, alan ammattilaisten toimesta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Valmistuksessa käyttämämme raaka-aineet ovat puhtaita ja kotimaisia, joista valtaosa tulee lähialueen tuottajilta*. Siksi REHTI ruoka on sekä ekologista että valmistuskustannuksiltaan edullisempi. Myös tuotteiden pakkauskalvo on valmistettu Suomessa.

*Tuotteeseen lisätyt vitamiinit ja kivennäiset joudutaan hankkimaan ulkomailta, koska niitä ei tällä hetkellä valmisteta Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): 403100 Osastot: ,