SE EDULLISEMPI KOTIMAINEN KOIRANRUOKA

REHTI on kotimainen, puhtaista raaka-aineista valmistettu täysravinto kaikille aikuisille koirille. Halusimme kehittää erikoistuneempien koiranruokiemme oheen tuotteen, joka takaa ravitsevan ja maittavan aterian aikuiselle koiralle edullisemmin.

Kehitimme aikuiselle koiralle täysipainoisen ja laadukkaan arkiruoan, jossa on kaikki tarpeellinen. Sarjasta löytyy kaksi makuvaihtoehtoa, kana ja possu. REHTI kananappula sisältää runsaasti suomalaista herkullista kanaa ja REHTI possunappula suomalaista sikaa.

REHTI-täysravinto valmistetaan Loimaan kauniissa peltomaisemissa, Rovio Pet Foodsin omalla koiranruokatehtaalla. Kotimaisista raaka-aineista valtaosa tulee lähialueen tuottajilta, ja lisäksi tuotteiden valmistus tapahtuu suunnittelusta pakkaamiseen asti omassa tehtaassa ilman ylimääräisiä välikäsiä. Siksi REHTI ruoka on sekä ekologista että valmistuskustannuksiltaan edullisempi.

REHTI -koiran täysravinnolle on myönnetty Avainlippu-merkki. Sen kotimaisuusaste on 98 prosenttia. Valitsemalla kotimaisen koiranruoan ulkomaisen sijaan tuet samalla kotimaista työtä.

REHTI -koiran täysravintoa saat S-ryhmän kaupoista, Tokmannilta ja Peten Koiratarvikkeesta kautta Suomen. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.

Rehti-koiranruoat aikuisille koirille:

Rehti kotimainen kananappula Rehti kotimainen possunappula