Rehti – se edullisempi kotimainen koiranruoka

Rehti on kotimainen, puhtaista raaka-aineista valmistettu täysravinto kaikille aikuisille koirille. Halusimme kehittää erikoistuneempien koiranruokiemme oheen tuotteen, joka takaa ravitsevan ja maittavan aterian aikuiselle koiralle edullisemmin.

 

 

Koiran hyvinvointi lähtee tasapainoisesta ruokavaliosta, ja hyvinvoiva lemmikki säästää myös eläinlääkärimenoissa. Valitsimme siksi tähän tuotteeseen raaka-aineet, jotka täyttävät kaikki ravitsemukselliset kriteerit, mutta ovat valmistuskustannusten osalta edullisempia.

 
Rehti-täysravinto valmistetaan Loimaan kauniissa peltomaisemissa, Rovio Pet Foodsin omalla koiranruokatehtaalla. Kotimaisista raaka-aineista valtaosa tulee omilta pelloilta ja lähialueen tuottajilta, mikä vähentää sekä tuotteen hiilijalanjälkeä että sen valmistuskustannuksia.


Rehti koiran täysravinnolle on myönnetty Avainlippu-merkki. Valitsemalla kotimaisen koiranruoan ulkomaisen sijaan tuet samalla kotimaista työtä.

 

Rehti koiranruoat aikuisille koirille
Rehti koiran täysravintoa saat S-ryhmän kaupoista, Tokmannilta ja Peten Koiratarvikkeesta kautta Suomen. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.