SE EDULLISEMPI KOTIMAINEN KOIRANRUOKA

REHTI on kotimainen, puhtaista raaka-aineista valmistettu täysravinto kaikille aikuisille koirille. Halusimme kehittää erikoistuneempien koiranruokiemme oheen tuotteen, joka takaa ravitsevan ja maittavan aterian aikuiselle koiralle edullisemmin.

REHTI-sarja on eläinravitsemusasiantuntijamme suunnittelema ja sarjalle tunnusomaista on yhden eläinproteiinin käyttö / ruokavariantti. Sarjasta löytyy neljä vaihtoehtoa, kana, possu, kalkkuna ja kala sekä korkeaan energiatarpeeseen urheilu- ja työkoirille suunniteltu energianappula kotimaisesta kanasta.

REHTI-täysravinto valmistetaan Loimaan kauniissa peltomaisemissa, Rovio Pet Foodsin omalla koiranruokatehtaalla. Kotimaisista raaka-aineista valtaosa tulee lähialueen tuottajilta, ja lisäksi tuotteiden valmistus tapahtuu suunnittelusta pakkaamiseen asti omassa tehtaassa ilman ylimääräisiä välikäsiä. Siksi REHTI ruoka on sekä ekologista että valmistuskustannuksiltaan edullisempi.

REHTI -koiran täysravinnolle on myönnetty Avainlippu-merkki. Sen kotimaisuusaste on 98 prosenttia. Valitsemalla kotimaisen koiranruoan ulkomaisen sijaan tuet samalla kotimaista työtä. Lue tarkemmin tuoteturvallisuudesta TÄÄLTÄ.

REHTI -koiran täysravintoa saat S-ryhmän kaupoista, Tokmannilta ja Peten Koiratarvikkeesta kautta Suomen. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.

Rehti-koiranruoat aikuisille koirille:

Rehti kotimainen kananappula Rehti kotimainen possunappula Rehti kotimainen kalanappula Rehti kotimainen kalkkunanappula Rehti kotimainen energianappula