KOTIMAINEN KASVATTAJAKERHO

Koirienkasvattajat tekevät parhaansa jalostaakseen laadukkaita koiranpentuja. Lopputulokseen vaikuttavat perinnöllisten ominaisuuksien ja ympäristötekijöiden lisäksi laadukas ja sopiva ravinto. Tahdomme tarjota kasvattajille laadukkaat tuotteet kaikkiin koirien elämänvaiheisiin sujuvasti toimivan Werraton Kasvattajakerhon verkkokaupan avulla.

WERRATON penturuoissamme on kaikki, mitä emo tarvitsee tiineyden ja imetyksen aikana sekä pentu kasvaakseen terveeksi ja hyvinvoivaksi koiraksi. WERRATON koiranruokamme sisältävät runsaasti tuoretta kananmunaa, jonka on ideaaliproteiinia koiralle sen erinomaisen aminohappokoostumuksensa vuoksi. Lue tästä tuoteturvallisuudesta.

Lue lisää kananmunan hyödyistä TÄÄLTÄ.

KASVATTAJAKERHOMME SÄÄNNÖT

”WERRATON Kasvattajakerho on tarkoitettu Suomessa asuville koirankasvattajille, jotka käyttävät koirilleen sekä suosittelevat aktiivisesti muille WERRATON-tuotteita, ja joilla on FCI:n ja Suomen Kennelliiton hyväksymä käytössä oleva kennelnimi.

Edellytämme jäseniltä hyvää mainetta ja eläinsuojelusäädännön noudattamista. Kasvattajakerhon jäsenet saavat hintaetuja tuotteistamme sekä tietoa koirien ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

Jäsenyys on henkilökohtainen etu, jota ei saa luovuttaa toiselle. Rovio Pet Foods pidättää itsellään oikeuden hyväksyä kasvattajan kerhon jäseneksi sekä erottaa henkilö sääntöjen rikkomisesta.”

Tutustu Werraton Kasvattajakerhon asiantuntijoihin täältä.

KASVATTAJAKERHOMME TARJOAA JÄSENILLEEN

  • Pääsyn tilaamaan tuotteita suoraan verkkokaupastamme.
  • 20 % alennus WERRATON-koiranruokatuotteista (1-laadun tuotteet) ja 10 % alennus REHTI-koiranruokatuotteista (1-laadun tuotteet). Alennukset ostettuna Werraton Kasvattajakerhon verkkokaupasta.
  • Ilmainen toimitus yli 95 € tilauksiin. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 25 €.
  • Ilmaiset pentupaketit kaikkien luovutettavien pentujen mukaan, sisältää mm. 4 kg penturuokaa / rekisteröity pentu. Pentupaketit tarkoitettu jäsenkasvattajan pennuille.
  • Koiran hyvinvointiin, ruokintaan yms. liittyviä webinaareja, koulutuspäiviä.
  • Jatkuva asiantuntijoiden tuki.
  • Suosituksen käyttää Werraton-logoa esim. somessa, tapahtumissa.
  • Avoimen keskusteluyhteyden kasvattajien ja asiantuntijoidemme välillä, kuuntelemme toiveitanne.

Pääset liittymään Kasvattajakerhoon täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Tietosi tarkistetaan ja saat sähköpostiviestin tilin avaamisesta viimeistään seuraavana työpäivänä.

Tervetuloa tilaamaan WERRATON- ja REHTI-koiranruokia suoraan tehtaaltamme!

ASIANTUNTIJA-ARTIKKELIT JA BLOGI

Rovio Pet Foodsin sivuilta blogistamme löydät koirien hyvinvointiin ja ravitsemukseen liittyviä artikkeleja. Niissä eläinravitsemuksen asiantuntijamme ja eläinlääkärimme antavat ammattilaisen neuvoja ja vinkkejä ajankohtaisista asioista.

Tutustu asiantuntija-artikkeleihimme:

LIITY KASVATTAJAKERHOON

Kerhoemäntä Eeva Lehtonen

omistaja kävelee kahden amerikanstaffordshirenterrierin kanssa

Tervetuloa mukaan ensimmäiseen kotimaiseen

koirien kasvattajakerhoon!

Olen Werraton kasvattajakerhon kerhoemäntä Eeva Lehtonen. Työskentelen Rovio Pet Foodsilla viestintä- ja markkinointikoordinaattorina. Olen kasvattanut amerikan-staffordshirenterrierejä vuodesta 2008 ja harrastan aktiivisesti koirieni kanssa mm. näyttelyitä ja rallytokoa.

Koirien hyvinvointiin ja ruokintaan liittyvissä kysymyksissä meillä vastaa lisäkseni eläinravitsemuksen asiantuntija Susanna Särkijärvi. Tiloissamme toimii myös pieneläin-klinikka Rovio Vet, jolloin eläinlääkärimme auttavat  haasteellisissa kysymyksissä.

Vastaan mielelläni kaikkiin Kasvattajakerhoomme liittyviin kysymyksiin. Ota siis reippaasti minuun yhteyttä sähköpostitse: kasvattajakerho(at)roviopetfoods.fi