Kotimainen kasvattajakerho
koirien kasvattajille

Koirienkasvattajat tekevät parhaansa jalostaakseen laadukkaita koiranpentuja. Lopputulokseen vaikuttavat perinnöllisten ominaisuuksien ja ympäristötekijöiden lisäksi oikeanlainen ravinto. Tahdomme tarjota kasvattajille laadukkaat tuotteet kaikkiin koirien elämänvaiheisiin sujuvasti toimivan kasvattajakerhon avulla.

Werraton penturuoissamme on kaikki, mitä emo tarvitsee tiineyden ja imetyksen aikana sekä pentu kasvaakseen terveeksi ja hyvinvoivaksi koiraksi. Werraton koiranruokamme sisältävät runsaasti tuoretta kananmunaa, jonka on ideaaliproteiinia koiralle.

Lue lisää kananmunan hyödyistä TÄÄLTÄ.

 

 

Käy lukemassa kasvattajien kokemuksia Werraton koiranruoistamme klikkaamalla kuvaa.

KASVATTAJAKERHOMME SÄÄNNÖT:

”WERRATON Kasvattajakerho on tarkoitettu Suomessa asuville koirankasvattajille, jotka käyttävät koirilleen sekä suosittelevat aktiivisesti muille Werraton-tuotteita, ja joilla on FCI:n ja Suomen Kennelliiton hyväksymä käytössä oleva kennelnimi.

 

Edellytämme jäseniltä hyvää mainetta ja eläinsuojelusäädännön noudattamista. Kasvattajakerhon jäsenet saavat hintaetuja tuotteista sekä tietoa koirien ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

 

Jäsenyys on henkilökohtainen etu, jota ei saa luovuttaa toiselle. Rovio Pet Foods pidättää itsellään oikeuden hyväksyä kasvattajan kerhon jäseneksi sekä erottaa henkilö sääntöjen rikkomisesta.”

 

KASVATTAJAKERHOMME TARJOAA JÄSENILLEEN:

  • Pääsyn tilaamaan tuotteita suoraan Werraton-nettikaupasta.
  • 20 % alennus Werraton koiranruokatuotteista (1-laadun tuotteet).
  • Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin.
  • Ilmaiset pentupaketit kaikkien luovutettavien pentujen mukaan, sisältää mm. 4 kg penturuokaa/ pentu.
  • Koiran hyvinvointiin, ruokintaan yms. liittyviä webinaareja, koulutuspäiviä.
  • Jatkuva asiantuntijoiden tuki.
  • Suosituksen käyttää Werraton-logoa esim. somessa, tapahtumissa.
  • Avoimen keskusteluyhteyden kasvattajien ja asiantuntijoidemme välillä, kuuntelemme toiveitanne.

Tutustu Werraton Kasvattajakerhon asiantuntijoihin täältä.

Pääset liittymään Kasvattajakerhoon alla olevasta verkkokaupan TÄSTÄ -painikkeesta. Perusta ensin itsellesi tili, hetken kuluttua saat ilmoituksen tilisi aktivoinnista sähköpostiisi.  Käy tämän jälkeen vahvistamassa rekisteröitymisesi verkkokaupassa.

Tervetuloa tilaamaan Werraton koiranruokia suoraan tehtaaltamme!

Siirry

Werraton koirien
Kasvattajakerhon verkkokauppaan

Rovio Pet Foodsin sivuilta blogistamme löydät koirien hyvinvointiin ja ravitsemukseen liittyviä artikkeleja. Niissä eläinravitsemuksen asiantuntijamme ja eläinlääkärimme antavat ammattilaisen neuvoja ja vinkkejä ajankohtaisista asioista.

Tutustu asiantuntija-artikkeleihimme:

Tervetuloa mukaan ensimmäiseen kotimaiseen koirien kasvattajakerhoon!

Olen kotimaisen Werraton kasvattajakerhon kerhoemäntä Eeva Lehtonen. Työskentelen Rovio Pet Foodsilla viestintä- ja markkinointikoordinaattorina. Olen kasvattanut amerikan-staffordshirenterrierejä vuodesta 2008 ja harrastan aktiivisesti koirieni kanssa mm. näyttelyitä ja rallytokoa.

Koirien hyvinvointiin ja ruokintaan liittyvissä kysymyksissä meillä vastaa lisäkseni eläinravitsemuksen asiantuntija Susanna Särkijärvi. Tiloissamme toimii myös pieneläin-klinikka Rovio Vet, jolloin eläinlääkärimme auttavat  haasteellisissa kysymyksissä.

Vastaan mielelläni kaikkiin Kasvattajakerhoomme liittyviin kysymyksiin. Ota siis reippaasti minuun yhteyttä sähköpostitse: kasvattajakerho(at)roviopetfoods.fi