Miksi Rehti on niin edullista?

Moderni, uusi tehtaamme on suunniteltu ja rakennettu varta vasten lemmikkiruokien valmistukseen. Valmistamme tuotteet itse reseptien suunnittelusta pakkaamiseen ja lähettämiseen, ilman turhia välikäsiä. Tehtaamme on keskellä vehreää varsinaissuomalaista maaseutua. Kaikki tarvitsemamme raaka-aineet tulevat lähes nurkan takaa tutuilta tuottajilta, ja tehtaasta tuotteet lähtevät valmiiksi pakattuina kauppoihin. Raaka-aineet ja valmiit tuotteet eivät siis turhaan kulje pitkin maanteitä. REHTI-kuivaruoat eivät tarvitse kylmäkuljetusta, toisin kuin esimerkiksi tuoreruoat tai pakasteet. REHTI-tuotteilla on pitkä säilyvyysaika, mikä vähentää ruokahävikkiä.

Valitsimme REHTI-tuotteisiin puhtaat, kotimaiset raaka-aineet, jotka täyttävät kaikki ravitsemukselliset kriteerit. Käytämme kuivaruokien raaka-aineina suomalaisen maatalouden sivuvirtoja ja osittain tuotantoa, joka ei suoraan päätyisi ihmisten ruokapöytään. Valtaosa raaka-aineista tulee tehtaamme lähialueen tuottajilta, mikä vähentää sekä tuotteen hiilijalanjälkeä että ruoan valmistuskustannuksia. REHTI-tuotteiden hyvin sulavat ja maistuvat nappulat ovat keskikokoisia, mikä tekee niistä sopivan monen kokoisille koirille. Tämä myös vähentää eri tuotepakkausten tarvetta, saman nappulakoon sopiessa monelle koiralle.

Valmistuksessa pakkaukset saumataan kiinni pakkauskoneellamme ilman uudelleensuljettavaa mekanismia, joka omalta osaltaan vähentää muovin määrää ja pakkauskustannuksia.

Kuulostaa rehdiltä, eikö totta?