Rehti Kotimainen energianappula 10 kg (lava)

948,00 

Rehti Kotimainen energianappula × 32

SE EDULLISEMPI KOTIMAINEN
aikuisen koiran runsasenerginen täysravinto

Ravitsemuksellisesti tasapainoinen koiranruoka korkeaan energiatarpeeseen suomalaisesta siipikarjasta. Puhtaista lähitilojen raaka-aineista Loimaalla valmistettu energianappula on rehellistä, suomalaista arkiruokaa raskasta työtä tekevälle parhaalle ystävällesi.

REHTI Kotimainen energianappula soveltuu koirille, joiden energiatarve on suuri, kuten urheilu- ja työkoirille sekä metsästyskoirien ruokintaan. REHTI-sarja on eläinravitsemusasiantuntijamme suunnittelema ja sarjalle tunnusomaista on yhden eläinproteiinin käyttö / ruokavariantti. Tässä tuotteessa käytetty eläinproteiini on lähtöisin kotimaisesta kanasta.

Tuotteiden valmistus tapahtuu suunnittelusta pakkaamiseen asti omassa tehtaassamme Loimaalla, alan ammattilaisten toimesta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Valmistuksessa käyttämämme raaka-aineet ovat puhtaita ja kotimaisia, joista valtaosa tulee lähialueen tuottajilta*. Siksi REHTI ruoka on sekä ekologista että valmistuskustannuksiltaan edullisempi. Myös tuotteiden pakkauskalvo on valmistettu Suomessa.

*Tuotteeseen lisätyt vitamiinit ja kivennäiset joudutaan hankkimaan ulkomailta, koska niitä ei tällä hetkellä valmisteta Suomessa.

10 kg
Tuotetunnus (SKU): 405103 Osastot: ,