Werraton Viljaton 12 kg (lava)

1593,20 

AIKUISEN KOIRAN TÄYSRAVINTO

Ravitsemuksellisesti ylivertainen aikuisen koiran täysravinto, jossa on paljon tuoretta kananmunaa. Hyvältä maistuva kananmuna on ideaaliproteiinia koiralle, sillä kananmunassa on koiran tarpeita parhaiten vastaava aminohappokoostumus.

Raaka-aineina lisäksi siipikarjaproteiini sekä kuorittu kaura, ohra, kuorittu härkäpapu ja pellava.

Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat kotimaisia, kivennäis- ja vitamiiniseosta lukuunottamatta. Laadukasta lähiruokaa Loimaalta!

Werraton Viljaton × 28

AIKUISEN KOIRAN VILJATON TÄYSRAVINTO

Täysin viljaton ja ravitsemuksellisesti ylivertainen aikuisen koiran täysravinto soveltuu kuluttajatestien perusteella erinomaisesti herkkien koirien ruokintaan (Taloustutkimus 2019). Hyvältä maistuva kananmuna on parasta proteiinia koiralle, eli ideaaliproteiinia, sillä kananmunassa on koiran tarpeita parhaiten vastaava aminohappokoostumus.  Valmistusaineina lisäksi siipikarjaproteiini, peruna, kuorittu härkäpapu ja pellava.

Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat kotimaisia, lukuunottamatta tuotteeseen lisättyjä vitamiineja ja kivennäisiä, sekä melassileikettä. Ne joudutaan hankkimaan ulkomailta, koska niitä ei tällä hetkellä valmisteta Suomessa. Werraton on laadukasta lähiruokaa Loimaalta!

Lue lisää Werraton Viljaton -koiranruoan herkullisen reseptin raaka-aineista!

12 kg
Tuotetunnus (SKU): 102123 Osastot: , Avainsana tuotteelle