Juulia Salonen

Olen Juulia Salonen, ”koiran karvoissa kasvanut” ja koko ikäni aktiivisesti koirien kanssa harrastanut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Alun perin olen Loimaalta kotoisin eli nämä seudut, joista laadukkaat raaka-aineemme tulevat, ovat minulle hyvin tuttuja. Tällä hetkellä asun Liedossa avopuolisoni ja kolmen pyreneittenkoiramme kanssa. Metsän keskellä ja omassa rauhassa viihtyvät niin laumanvartijakoirat kuin omistajansakin!

Sain vuosi sitten ensimmäisen kerran mahdollisuuden tavata Rovio Pet Foodsin tiimin, vierailla tehtaalla ja tutustua yrityksen toimintaan, arvomaailmaan ja tavoitteisiin. Koirien oikeanlainen ravitsemus ja sen merkitys koiran hyvinvoinnille kiinnostavat minua valtavasti, ja siksi tällaiseen tilanteeseen päästessäni keskusteltavaa riitti. Kysymyksiini vastattiin ystävällisesti ja lämpimästi, ja alusta asti oli selvää, että kaikki keskustelun osapuolet suhtautuvat aidon intohimoisesti lemmikkien ravitsemukseen, tavoitteena hyvinvoiva ihmisen paras ystävä. Muistan olleeni jo silloin vaikuttunut erityisesti tinkimättömyydestä laadun suhteen ja voimakkaasta panostuksesta kotimaisuusasteeseen kaikissa yrityksen hankinnoissa. Nämä periaatteet sopivat hyvin omaan arvomaailmaani sekä työelämässä, että koirien omistajana. Omat koirani ovat testanneet tuotteita vuoden alusta saakka, ja sekä koirat että omistaja ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Sen lisäksi, että Werraton on koirieni täysravinto, käytän Viljatonta myös koulutustilanteissa palkkana – se on koirieni mielestä niin hyvää.

Aiempi kokemukseni työelämän puolella on kertynyt pääasiassa myynnin ja markkinoinnin parista, mutta kaikki vapaa-aika kuluukin sitten koiraharrastuksen parissa. Arkeni parhaita hetkiä ovat rauhalliset metsälenkit ja treenituokiot omien koirien kanssa, ja lisäksi iltoja ja viikonloppuja rytmittää vahvasti koirien kasvattamiseen liittyvät aktiviteetit. Kasvatan pyreneittenkoiria yhdessä äitini ja siskoni kanssa. Tavallisten arkisten touhujen lisäksi harrastan koirieni kanssa näyttelyitä, ja menestystäkin on tullut ihan mukavasti. Kasvattajana koen onnistuneeni, kun koira on löytänyt juuri itselleen sopivan kodin, ja perhe on löytänyt toiveisiinsa ja tarpeisiinsa sopivan koiran. Minulle on tärkeää, että koiralle annetaan mahdollisimman hyvät lähtökohdat elää pitkä ja terve elämä, ja siksi haluan panostaa muun muassa terveyden tutkimiseen ja laadukkaaseen ravitsemukseen, ja lisätä jatkuvasti omaa tietämystäni näistä aiheista. Paras palaute minulle kasvattajana on, että monessa perheessä on jo toinen, kolmas tai jopa neljäs kasvattimme.

Minulla on pyörinyt jo pitkään mielessä tietynlainen unelma siitä, että jonain päivänä voisin työskennellä niiden asioiden parissa, joista olen valtavan kiinnostunut. Näin jatkuvasta motivaatiostani kehittää itseäni lisää ja oppia uutta syntyy lisäarvoa myös työympäristössä. Viimein sellainen tilaisuus tuli vastaan ja olen innoissani saadessani olla osa Rovio Pet Foodsin asiantuntijatiimiä.

”Muistan olleeni jo silloin vaikuttunut erityisesti tinkimättömyydestä laadun suhteen ja voimakkaasta panostuksesta kotimaisuusasteeseen kaikissa yrityksen hankinnoissa. Nämä periaatteet sopivat hyvin omaan arvomaailmaani sekä työelämässä, että koirien omistajana.”

Juulia Salonen
Myynti – ja markkinointipäällikkö
Puh. 050 576 5875
juulia.salonen@roviopetfoods.fi