Mari Nieminen, Global Trade operations

Olen Rovio Pet Foodsin kansainvälisten kasvuhankkeiden vastuuhenkilö. Olen myynnin ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka omaa pitkän työkokemuksen mm. elintarvikealan asiakkuuksista. Olen toiminut aiemmin reilun 15 vuoden ajan mainostoimistoissa kotimaisten ja kansainvälisten yritysten asiakkuusvastaavana, jolloin strategiat, promootiot, digit, sekä pakkaussuunnittelut ovat tulleet tutuiksi, viestinnän tärkeyttä unohtamatta. Joulukuussa 2020 sain mahdollisuuden liittyä mukaan Rovio Pet Foodsin huippuammattilaisten joukkoon ja tehdä työtä arvokkaan ja merkityksellisen asian puolesta, joka on suomalainen, puhtaista raaka-aineista eläinravitsemuksen asiantuntijan suunnittelema, ravitsemuksellisesti ainutlaatuinen lemmikkien ruoka.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja 9-vuotias bretagnenbassetti (basset fauve de bretagne). Tämän rodun valinta oli monien vaiheiden takana. Jo aiemmin olimme päättäneet hankkia bassetin (Petit basset griffon vendéenin), mutta lopullinen ihastuminen valitsemaamme rotuun tapahtui aikoinaan Helsingin Messukeskuksessa koiranäyttelyssä. Tuolloin kehässä, jossa ystäväni kilpaili koiransa kanssa, ilmestyivät lämmittelemään seuraavan ryhmän edustajat – bretagnenbassetit, jotka kiinnittivät huomioni. Sen jälkeen rotuvalinta olikin selvä. Kesti tosin reilut 2 vuotta ennenkuin saimme haluamamme rodun edustajan perheeseemme.

Vapaa-aikamme kuluu aktiivisesti metsästyksen merkeissä, erityisesti syys-talvikaudet. Ehkä innokkain kaikista on juuri koiramme Karo, joka on aina valmiina matkaan, kun kyse on jahtireissusta. Olipa kyse kansainvälisestä tai kotimaisesta jahtiseurueesta, niin menoa riittää aina yhtä paljon. Reilusti onkin kilometrejä ja oppeja ehtinyt karttua näiden vuosien varrella.

Yksi opeista on käsitys siitä, mitä elämä ruoka-aineallergisen koiran kanssa voi olla. Eliminaatiodieetit ja korvatulehduskierteet ovat tulleet tutuiksi, kuten myös ruokien koostumukset. Juuri tästä syystä onkin ilahduttavaa tehdä työtä Rovio Pet Foodsilla, jossa lähtökohtana ovat kotimaiset raaka-aineet ja eläinravitsemuksen asiantuntijan suunnittelemien ruokien koostumukset, jotka ovat selkeitä, eikä turhia täyteaineita käytetä. Bonuksena vielä sivuvirtojen käyttö ja hiilijalanjäljen minimointi, jotta planeettamme säilyy mahdollisimman vihreänä. Tässä työssä on sydän mukana ja jokainen päivä on merkityksellinen. On hienoa tehdä työtä parhaiden ystäviemme, lemmikkiemme hyväksi huippuammattilaisten kanssa.

Tässä työssä on sydän mukana ja jokainen päivä on merkityksellinen. On hienoa tehdä työtä parhaiden ystäviemme, lemmikkiemme hyväksi huippuammattilaisten kanssa.

Mari Nieminen
Global Trade operations
Tel. +358 44 777 66 92
mari.nieminen@roviopetfoods.fi