TERO, IDEAN ISÄ JA YRITYKSEN PERUSTAJA

Olen Tero Rovio, paljasjalkainen loimaalainen. Meillä on ollut koiria kotona jo siitä asti, kun olin hyvin pieni lapsi. Nyt perheeseemme kuuluu kaksi vuotta täyttävä labradorinnoutaja Sulo, joka on jo vuoden ajan päässyt hyvällä ruokahalulla testaamaan omia tuotteitamme.

Olen toiminut yrittäjänä lähes koko työurani ajan, pääasiassa maataloussektorilla, mutta olen tutustunut moniin muihinkin aloihin. Koiranruokamarkkinoihin törmäsin sattumusten kautta. Huomasin silloin suureksi yllätyksekseni, että lähes kaikki koiranruoka tuodaan Suomeen ulkomailta, vaikka meillä on loistavia raaka-aineita itselläkin. Siitä tämä kaikki lähti.

Sain loistavia ihmisiä mukaan tämän kokonaisuuden luomiseen. Heillä on valtavasti ammattitaitoa omilla osaamisaloillaan, mikä on tehnyt työstä erittäin mielenkiintoista ja mahdollistanut tämän loistavan konseptin syntymisen. Meitä ohjaa tinkimätön tekeminen: kaikki tehdään oikeiden ammattilaisten avulla ja tieteellisten tutkimusten pohjalta eikä missään oikaista.

Kaikki on meidän omissa käsissämme, mikä mahdollistaa jatkuvan tuotekehityksen: tulevaisuudessa tuomme lemmikeille uusiakin tuotteita. Nykyiset tuotteemme ovat saaneet jo testikoirilta erittäin hyvää palautetta maistuvuudesta ja sulavuudesta. Varsinkin iho-ongelmaisten koirien taholta on tullut todella kannustavaa palautetta. 

Tehtaamme sijaitsee raaka-ainetuotannon keskipisteessä eli kaikki tulee läheltä. Uusi moderni tehdas mahdollistaa parhaan mahdollisen laadun ja ekologisuuden: meillä on varaus suurelle aurinkovoimapuistolle ja biokaasun käytölle.

Meitä ohjaa tinkimätön tekeminen: kaikki tehdään oikeiden ammattilaisten avulla ja tieteellisten tutkimusten pohjalta eikä missään oikaista.

Tero Rovio
Perustaja
Puh. 0500 741 679
tero.rovio@roviopetfoods.fi