UUSI KOTIMAINEN PENTURUOKA TAKAA PARHAAN RAVITSEMUKSEN VAATIVIIN TARPEISIIN

Werraton Emo ja pentu on eläinravitsemuksen asiantuntijan kehittämä uusi kotimainen viljaton täysravinto, jonka ravitsemuksellisen ylivertaisuuden takaa tuore kananmuna. Kuivaruoka sisältää kaikki ravintoaineet, joita emo tarvitsee tiineyden aikana ja koko imetyksen ajan.  Werraton Emo ja pentu on suunniteltu kaikkien pentujen ensiruokintaan. Pienten ja keskikokoisten rotujen pennuille (joiden aikuispaino on alle 25 kg)  tuote soveltuu koko kasvukaudelle.

Werraton Emo ja pentu sopii myös erinomaisesti erittäin raskasta työtä tekevien aikuisten koirien ruokintaan.

Werraton Emo ja pentu sisältää tuoreen kananmunan lisäksi siipikarjaproteiinia, perunaa ja pellavaa – mutta ei papuja tai hernettä. Tuotteessa on proteiinia 32 %, rasvaa 20 % ja eläinproteiinia huikeat 90 %. Tasapainotettu energian ja proteiinin suhde, hyvin sulavat raaka-aineet ja optimaaliset  kivennäisten ja vitamiinien määrät huolehtivat sekä emon että pentujen ravinnontarpeista. Tuotteen prebiootit ja antioksidantit tukevat pennun vastustuskykyä ja ruuansulatuskanavan terveyttä. Välttämättömien rasvahappojen (EPA & DHA) saannin turvaa krillijauhe.

Werraton Emo ja pentu -täysravintoa on kahta eri pakkauskokoa 4 kg ja 9 kg. Nappulakoko on sama molemmissa pakkauksissa. Pieni, helposti pehmenevä nappula, joka sopii hyvin pikkupentujen ruokailuhetkiin.

Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat kotimaisia, kivennäis- ja vitamiiniseosta sekä krillijauhetta lukuunottamatta. Laadukasta lähiruokaa Loimaalta!

Oletko koiran kasvattaja? Käy tutustumassa Kasvattajakerhoomme TÄÄLTÄ.

Tutustu myös suurten rotujen penturuokaamme: Werraton Juniori

ANNOSTELUTAULUKKO:

Kaikki annostelutaulukon määrät ovat viitteellisiä. Ruoan määrä tulee suhteuttaa nartun/pennun energiatarvetta vastaavassti, lihavuuskuntoa ja/tai kasvua tarkkaillen.

Annostelutaulukko Werraton Emo ja pentu, annostelu pennuille 3 kk iästä alkaen

Tuoteseloste

KÄYTTÖOHJE:

WERRATON EMO JA PENTU -kuivaruoka on suunniteltu nartun yksinomaiseksi
ravinnoksi tiineyden ja imetyksen aikana. Tuote sopii käytettäväksi koiranpennuille
niiden ensimmäisenä kiinteänä ruokana, sekä aikuispainoltaan alle 25 kg pentujen
ruokintaan koko niiden kasvukauden ajan.

WERRATON EMO JA PENTU sopii myös erittäin raskasta työtä tekevien koirien täysravinnoksi.

Voit tarjota ruoan koirallesi kuivana, kostutettuna tai turvotettuna. Pakkaukset sisältävät ensiruokintaan soveltuvat pienet, hyvin vettä imevät ja helposti hajoavat reikänappulat. Muista, että koiralla on aina oltava raikasta vettä vapaasti saatavilla.

RAVINTOAINEET:

Raakavalkuainen 32 %
Raakarasva 20 %
Raakakuitu 2 %
Hehkutusjäännos 8 %
Kalsium 1,5 %
Fosfori 1 %
Natrium 0,3 %

Muuntokelpoinen energia 412 kcal (1,73 MJ)/100 g

KOOSTUMUS:

siipikarjaproteiini, peruna, kananmuna, siipikarjanrasva, melassileike, krillijauhe, pellavansiemen, kivennäiset ja vitamiinit, kasviperäiset tuotteet (marjajauhe), piimaa (E 551c), hiivat (12.1.5) mannaanioligosakkaridien lähde (MOS 500 mg/kg).

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET (/kg):

A-vitamiini (3a672a) 20.000 KY, D-vitamiini (3a671) 1.200 KY, E-vitamiini (3a700) 400 mg, B1-vitamiini (3a821) 15 mg, B2-vitamiini (3a825i) 25 mg, B3-vitamiini (3a315) 70 mg, B5-vitamiini (3a841) 60 mg, B6-vitamiini (3a831) 20 mg, B9-vitamiini (3a316) 5 mg, B12-vitamiini (syanokobalamiini) 140 μg, C-vitamiini (3a312) 580 mg, biotiini (3a880) 1000 μg, koliini (3a890) 700 mg, tauriini (3a370) 1000 mg, rauta (3b103) 150 mg, sinkki (3b605) 180 mg, kupari (3b405) 15 mg, mangaani (3b502) 15 mg, jodi (3b202) 2,5 mg, seleeni (3b801) 200 μg.

WERRATON-TUOTTEEN HYÖDYT:

  • ravitsemuksellisesti arvokasta kananmunaa
  • korkea eläinproteiinipitoisuus 90 %
  • hyvä aminohappojen lähde
  • tasapainoitettu ravintosisältö
  • omega-3 rasvahapot täydennetty
  • antioksidantteja krillistä ja marjajauheesta
  • MOS suoliston tueksi
  • kotimaiset ja maukkaat raaka-aineet
  • ei sisällä vehnää, riisiä eikä soijaa
  • ei keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita

Jälleenmyyjät löydät TÄSTÄ.

WERRATON LAATUTAKUU

Werraton on kotimainen koiran kuivaruoka, jolla on laatutakuu. 

Ruokiemme reseptit kehitti eläinravitsemuksen asiantuntija, joka tietää, mitä koirat tarvitsevat voidakseen hyvin. Tarkoituksemme on tarjota erilaisia vaihtoehtoja erilaisten koirien ruokintaan. Mielessämme olivat käyttökoirat, metsästyskoirat, seurakoirat, harrastuskoirat – ihmisen parhaat kaverit ja hyödylliset apulaiset. Ruokiemme reseptejä ovat testanneet sadat koirat ja niiden mielipide on selkeä! 

Tuotelaatu, tuoteturvallisuus ja maistuvuus ovat meille tärkeitä asioita. Meille on tärkeää myös se, että koirasi voi hyvin. Siksi meillä on Laatutakuu. 

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, saat meiltä rahat takaisin ostokuittia vastaan puhtaana tassuun. Mikäli koirasi ei jostain syystä tykkää ruoastamme, haluamme mielellämme tietää siitä.

Lähetä meille viestiä osoitteeseen otayhteytta@roviopetfoods.fi, niin annamme ohjeet palautusta varten.