Werraton koiranruokaa – joululahja pohjoisen rekikoirayrittäjille

Vastasimme haasteeseen rekikoirien elinolosuhteiden turvaamiseksi lähettämällä Werraton koiranruokaa pohjoisen rekikoirille. Toimitusjohtaja Tero Rovio kokee vastuullisen yrityksen velvollisuudeksi toimia myös rekikoirien toimintaympäristön muutoksissa. – Kotimaisen toimijan on helpompi ja nopeampi reagoida kotimaan hätään, hän sanoo.

Ensimmäisen koiranruokalähetyksen vastaanottanut kuusamolaisen Erä-Susi -huskyfarmin omistaja Mervi Rantamäki kertoo nyt saapuneen erän auttavan pahimman korona-kriisin yli.
– Rekikoirien ruoka-apu on tervetullut helpotus ison lauman ylläpidossa, sanoo Erä- Susi yrityksen omistaja Mervi Rantamäki. Erä-Susi on toiminut vuodesta 1998 ja koiria heillä on tällä hetkellä noin 150.

Toinen erä koiranruokaa kuljetettiin Inariin Frozen Lake Huskyfarmille jouluviikolla juuri ennen jouluaattoa.

Rekikoiran energian saanti tulee olla riittävä suhteessa sen aktiivisuustasoon. Werraton Aktiivi koiranruoka vastaa aktiivisen rekikoiran energian tarpeeseen. ”Kuten kaikki Werraton kuivaruoat, sisältää Werraton Aktiivi suuren määrän tuoretta kananmunaa, joka on parasta mahdollista proteiinia koiralle. Ravinto- ja aminohappokoostumus sekä sulavuus ovat esimerkiksi rekikoiralle täydellisesti sopivia”, sanoo eläinravitsemuksen asiantuntija ja reseptien kehittäjä Susanna Särkijärvi.

Katso video, jossa kauniissa lumimaisemassa Erä-Suden valjakko vauhdissa.

Erasusi_huskyajeluvideo_IMG_2406


Tutustu lisää:

Erä-Susi: https://www.erasusi.com/

Frozen Lake Huskyfarmi: http://frozenlakehusky.com/