Werraton koiranruoka kokemuksia

 

Olemme saaneet muutamia palautteita Werraton koiranruoan käyttäjiltä ja nämä onkin ilo jakaa kanssanne! Isot kiitokset Elisalle, Helille ja Susannalle mukavista jutuista.

Otamme mielellämme lisää kommentteja, jotta voimme panostaa edelleen tuotekehitykseemme.

*************

kaunis valkoinen koira istuu valkoisella penkillä

”Emma on 12 -vuotias westie, jolla on ollut jo pitkään ongelmia erilaisten iho-oireiden kanssa. Karva tuntui huonolta ja allergiatestejäkin otettiin eläinlääkäreiden toimesta. Vaihdoimme nappulamerkkiä useasti, mutta pysyvää apua ei tuntunut löytyvän. Sitten kuulin kosmetologiltani, että Loimaalta löytyy uusi koiranruokia valmistava tehdas, joiden valikoimissa olisi viljaton nappulavaihtoehto.

Nyt Emma on syönyt Werraton Viljatonta jo kuukausia ja mikä muutos meillä onkaan tapahtunut! Lääkitykset on voitu lopettaa kokonaan ja turkkikin on aivan erilainen kuin aiemmin. Emma kävi kasvattajansa luona trimmauksessa ja hänkin hämmästeli Emman muutosta. Nyt myös hän suosittelee Werraton ruokaa muillekin kasvateilleen. Emma suosittelee kotimaista koiranruokaa kaikille karvakorvakavereilleen 😊

Terveisin Emma ja Elisa”

 

*************

”Sattuipa niin mukavasti ruokakaupassa, että Werraton pussi löyty hyllyltä. En ollut koskaan kuullutkaan merkistä. Heti piti pussin kyljestä tutkia oliki kotimainen ja olisiko tuuria että olisi viljaton vaihtoehto. Jes! Löyty! Kotona vastaanotto oli paras mahollinen. Kelpas nirsoimmallekki nirppanokalle. Ja mikä parasta, kelpaa paremmin myös veteen sekoitettuna. Nyt ei tartte enää etsiä ruokaa, joka kävisi mukisematta niin tollerille, pystykorvalle kuin beaglelle ilman kutiavaa sivuvaikutusta. Ja ennenkaikkea kotimainen. Kiitos!”

-Terveisin Heli ja klaani Riina, Ruska, Helmi ja Tiuku ikä 1v-12v

kaksi koiraa makaa metsässä kalliolla
kaksi koiraa nukkuvat päät vastakkain*************

”Tuttavani, entinen koiranomistaja kertoi, että hän oli ruokakaupan koiranruokahyllyssä kiinnittänyt huomionsa kotimaiseen koiranruokapussiin. Kiinnostus heräsi ja hän oli ottanut pussin käteensä ja lukenut tuotesisällön. Mainittuaan, että kyseessä on täysin kotimainen tuote, tutkin asiaa netistä ja ostin kokeeksi 2 kg:n Werraton aikuinen-pussin.


Olen tahtonut tarjota koiralleni vain parasta. Pennulle ei maistunut kasvattajan suosittelema nappula. Itseäni alkoi epäilyttää ulkomailla valmistettujen ruokien sisältö. Kun pentu oli 2kk, aloin valmistaa pennulle kaikki ruoat itse. Tutkin tarkkaan netistä, mitä koira tarvitsee pysyäkseen terveenä. Tulin siihen tulokseen, että vaikka kotiruoan valmistaisi koiralle kuinka terveellisenä, ei voi olla varma kaikkien ravintoaineiden saannista. Niinpä aloin lisätä kotiruokaan kalkkia, lohiöljyä ja multivitamiinia. Homma alkoi käydä työlääksi. Päätin kokeilla kotimaisen valmistajan märkäruokaa. Koiralle ei kelvannut.

Kun aukaisin ostamani Werraton-ruokapussin, hämmästyin, miten hyvältä nappulat tuoksuivat. Ne tuoksuivat oikealta ruoalta. Annoin koiran ensin maistaa muutamaa nappulaa namina. Näytti maistuvan. Seuraavaksi ateriaksi liotin nappuloita hetken aikaa vedessä ja tarjosin koiralle ja kas, söi kupin tyhjäksi! Ja nyt tämä gourmetruokaan tottunut tyttö on syönyt ensimmäisen Werraton-pussin tyhjäksi. Ja vitamiinit ja hivenaineet sen mukana. Kyllä ainakin meidän koira tietää mikä on hyvää. Suosittelen!”

– Susanna ja Lulu

koira seisoo oven edessä