Koiran suun terveys on huolehtimisen arvoinen asia!

Koiran suun terveys on huolehtimisen arvoinen asia! Tiesitkö, että tietyt kemialliset yhdisteet, polyfosfaatit, voivat muuttaa parhaan ystäväsi suun terveyttä?

Koira nuuskii Mustikka välipalapussia

Polyfosfaatit ovat aineita, jotka auttavat pitämään lemmikkisi hampaat helmenvalkoisina ja kiiltävinä. Tutkimusten mukaan polyfosfaatit (mustikkakekseissä käytössä natriumheksametafosfaatti) vähentävät plakin muodostumista. Tästä syystä ne myös auttavat koirasi hammashoitorutiineissa:

  1. Hammaskiven väheneminen. Hammaskiveä muodostuu, kun syljen kalsiumyhdisteet saostuvat hampaan pinnalle. Polyfosfaatit sitoutuvat kalsiumiin, mikä vähentää hammaskiven muodostumista.
  2. Plakin ehkäisy. Plakki on hampaan pinnalle kertyvää bakteerimassaa. Pitämällä hammaskiven loitolla pienennät myös plakin kiinnittymispintaa. Tämä tarkoittaa vähemmän plakin kertymistä ja terveempiä hampaita pitkällä aikavälillä.
  3. Turvallinen ja luotettava. Polyfosfaatit ovat elintarvikelaatuisia lisäaineita, joita käytetään yleisesti koirille suunnitelluissa hammaspuruluissa, herkuissa ja hammasvaikutteisissa täysravinnoissa. Samaa ainetta löytyy myös ihmisten hammastahnasta. Turvallinen, tehokas ja eläinlääkärien hyväksymä.

 

Hammasystävällinen herkkumme Werraton Mustikka välipala sisältää reilusti kotimaista mustikkaa sekä polyfosfaattia. Tuote on suunniteltu koirasi suun terveyden huolehtimiseen. Lisäksi tuotteessa oleva persilja ja inkivääri raikastavat koirasi hengitystä.

Muista, että säännölliset eläinlääkärin tarkastukset koirasi suun terveyden ylläpitämiseksi ovat myös tärkeitä. Näin varmistat, että hampaat pysyvät pitkään hyvässä kunnossa ja koirasi hyvinvoivana.

Lisätietoa kotimaisesta Werraton Mustikka välipala -tuotteesta löydät täältä: https://roviopetfoods.fi/tuote/werraton-mustikka-valipala/