Uutuus suurten rotujen pennuille – kotimainen penturuoka Werraton Juniori !

 

Uutuustuotteemme Werraton Juniori on ensimmäinen kotimainen täysravinto suurten rotujen pennuille. Eläinravitsemuksen asiantuntijamme on huomioinut tuotteen suunnittelussa erityisesti suurikokoisten rotujen nopean kasvun asettamat haasteet. Tuotteen koostumus perustuu tutkimustietoon, jonka mukaisesti pennun on saatava kasvukaudella runsaasti hyvälaatuista proteiinia ja vastaavasti rajoitettava energian saantia.

Werraton Juniori sisältää proteiinia 30 % ja rasvaa 15 %, eläinproteiinipitoisuus on 85 %. Tuotteen prebiootit ja antioksidantit tukevat pennun vastustuskykyä ja ruoansulatuskanavan terveyttä. Uusimpaan tutkimustietoon perustuen tuotteessa on käytetty krillijauhetta välttämättömien rasvahappojen (EPA & DHA) saannin turvaamiseksi. Krillijauhetta saadaan eteläisen jäämeren puhtaista vesistä pyydettävästä krillistä. Krillijauhe on tunnetusti erinomainen omega-3-rasvahappojen lähde, mutta lisäksi se sisältää superantioksidanttina tunnettua astaksantiinia. Nivelten kehityksen tueksi Werraton Juniori ruokaan on lisätty glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia.

neljä rottweilerin pentua makaa lattialla


Werraton Juniori on tarkoitettu aikuispainoltaan yli 25 kiloa painavien rotujen pennuille kolmen kuukauden iästä alkaen koko kasvukauden ruokintaan.

Tutustu tuotteeseen ja sen jälleenmyyjiin Werraton Juniori.