Werraton Mustikka välipala koiralle

Werraton tuoteperheemme laajeni myös koirien välipalaksi.

Werraton Mustikka välipala ja kultainen noutaja

Werraton Mustikka välipala on moderni, gluteeniton ja hammasystävällinen uutuus herkutteluun! Tarkoin valikoitujen raaka-aineiden ansiosta Werraton Mustikka välipala sopii erinomaisesti myös herkimmille koirille, sillä se ei sisällä tavallisimpia allergisoivia raaka-aineita, kuten vehnää tai nautaa.

Mustikka on tunnetusti koirien luontainen herkku, siksi uutuustuotteemmekin on makumaailmaltaan maistuvan mustikkainen. Tuotteen sisältämän hampun rouhea rakenne houkuttelee koiraa pureskelemaan, mikä edesauttaa hampaiden puhdistumista yhdessä monista hammastuotteista tutun natriumheksametafosfaatin kanssa. Lisäbonuksena tuotteessa olevat inkivääri ja persilja raikastavat koiran hengityksen.

”Erityisen hyvin Werraton Mustikka välipala toimii retkieväänä ja koulutusherkkuna, jonka voi tarjota hyvällä omalla tunnolla koiralleen sen funktionaalisten ominaisuuksien ansiosta”, kertoo tuotekehityspäällikkömme Susanna Särkijärvi. Uutuustuote sisältää verrattomaan tapaan myös kananmunaa. Kananmunasta ja hampusta koira saa runsaasti välttämättömiä omega rasvahappoja. Tuotteen sisältämä proteiinipitoinen herajauhe täydentää kananmunan erinomaista aminohapposisältöä. Mustikka välipalan sisältämät hyvät kuidut, jotka ovat peräisin hampusta ja psylliumista, tukevat suoliston hyvinvointia.

Werraton Mustikka välipala valmistuu kotimaisten yritysten yhteistyöllä. Kuten kaikki Werraton -tuotteet, reseptin on kehittänyt eläinravitsemuksen asiantuntijamme. Keksi leivotaan elintarvikelaatuisista raaka-aineista suomalaisessa keksitehtaassa.

Lue lisää tuotteesta Werraton Mustikka välipala.