Syksyn Werraton uutuudet laajentavat tarjontaa myös kasvattajille – uusi kotimainen penturuoka kaupan hyllyille

Syksyn Werraton tuoteuutuuksia yhdistävät herkullinen maku, kiinnostavat kotimaiset raaka-aineet ja korkea ravitsemuksellinen laatu. Samalla ne laajentavat Werraton-ruokien tarjontaa kattamaan myös emon ravitsemukselliset tarpeet tiineyden ja imetyksen aikana sekä pentujen kasvukaudella. Werraton Emo ja pentu täysravinto on suunniteltu emon yksinomaiseksi ravinnoksi tiineyden ja imetyksen ajalle. Tuote sopii käytettäväksi kaikille koiranpennuille niiden ensimmäisenä kiinteänä ruokana. Aikuispainoltaan alle 25 kg pentujen ruokintaan tuotetta voi käyttää niiden koko kasvukauden ajan.


Werraton Emo ja pentu ja Werraton Juniori koiranruoka pakkaukset

“Suuren suosion saanut Werraton Viljaton on tehtaamme lippulaivatuote. Näin ollen oli luonnollista, että Werraton Emo ja pentu -täysravinto on jatkumo viljattomien tuotteidemme sarjaan”, kertoo tuotekehityspäällikkö Susanna Särkijärvi. ”Tuotteen koostumus on suunniteltu vastaamaan ravitsemuksellisesti erittäin vaativaan ajanjaksoon nartun imetyksen ajaksi sekä pikkupentujen ensimmäiseksi kiinteäksi ateriaksi. Emo ja pentu -ruoan korkea energiapitoisuus sekä korkealaatuisen proteiinin suuri määrä takaavat parhaan ravitsemuksen sekä emolle että pennuille.

Tuotekehityksessä panostimme ruoan ravintosisältöön sekä sen käytettävyyteen. ”Pieni reikänappula vettyy nopeasti pehmeäksi ateriaksi ja soveltuu siten hyvin aivan pienienkin pentujen ensiruokintaan”, jatkaa Susanna Särkijärvi. Werraton Emo ja pentu -täysravintoa voidaan käyttää myös erittäin raskasta työtä tekevien koirien ruokinnassa korkean proteiini- ja rasvapitoisuuden ansiosta. Tuotteessa on proteiinia 32 % ja rasvaa 20 %.


Kaikkia Werraton ruokia testataan isolla koiraryhmällä ja niin tehtiin myös uusien Werraton penturuokien kohdalla. Jackrusselinterrieri pentu Sohvi oli mukana Werraton Emo ja pentu -ruoan testausryhmässä. Sohvin kanssa perheeseen kuuluu useita eri ikäisiä russeleita, jotka kaikki rouskuttelevat Werraton ruokia.

Sohvin omistaja kertoo: ”Sohvi oli 3kk, kun pääsimme mukaan Werraton Emo ja pentu -ruoan testausryhmään. Nappulan koko on juuri sopiva ja se turposi hyvin. Sohville se maistui heti alusta asti erinomaisesti, eikä annos juurikaan ehdi kupissa, käydä kun se on jo syöty pois. Sohvi on tyypillinen russeli eli hyvin aktiivinen ja leikkisä. Werraton Emo ja pentu on tuonut juuri sopivasti energiaa. Jatkamme Werraton Emo ja pentu ruoalla varmasti koko kasvukauden ajan, koskapa ollaan molemmat, Sohvi ja minä, niin tyytyväisiä.”

Tutustu uutuustuotteeseen Werraton Emo ja pentu.