Werraton kasvattajakerho – ensimmäinen kotimainen kasvattajakerho koirien kasvattajien tueksi

 

suloinen koiranpentu istuu penkillä ja katsoo kohti


Koirienkasvattajat tekevät parhaansa jalostaakseen laadukkaita ja terveitä koiranpentuja. Lopputulokseen vaikuttavat perinnöllisten ominaisuuksien ja ympäristötekijöiden lisäksi oikeanlainen ravinto. Tarjoamme kasvattajille laadukkaat tuotteet kaikkiin koirien elämänvaiheisiin sujuvasti toimivan kasvattajakerhon avulla. Koirien hyvinvoinnin tukemiseksi perustettu WERRATON Kasvattajakerho on tarkoitettu Suomessa toimiville koirankasvattajille, joilla on FCI:n ja Suomen Kennelliiton hyväksymä käytössä oleva kasvattajanimi. Kerhon jäseniltä edellytetään hyvää mainetta ja eläinsuojelusäädännön noudattamista. Kasvattajakerhon jäsenet saavat hintaetuja Werraton koiranruokatuotteista sekä tietoa koirien ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista. Werraton Kasvattajakerho mahdollistaa myös aktiivisen yhteistyön tuotekehityksessä kotimaisten koirankasvattajien kanssa.

Perustimme kasvattajakerhon, joka kuuntelee, auttaa ja tukee kotimaisia koirankasvattajia. Kerhon tavoitteena on turvata pentujen elämä myös luovutuksen jälkeen tarjoamalla pennuille optimaaliset lähtökohdat ja jatkoaskeleet koiran elämässä. Kasvattajien tukena ovat Rovio Pet Foodsin eläinravitsemuksen asiantuntijan lisäksi pitkän kasvattajakokemuksen omaavat työntekijät, joista yhtenä kasvattajakerhon vetäjä Eeva Lehtonen. Heidän lisäkseen kasvattajien haasteisiin vastaavat Rovio Pet Foodsin eläinlääkärit, joiden tuki on tarkoitettu kasvattajien kohtaamien koirien terveysongelmien ratkaisemiseen.

koiranpentuja nukkuu kasassa


Heti tehtaamme perustamisen jälkeen saimme runsaasti kuluttajapalautetta, jossa toivottiin sarjaan kotimaista penturuokaa, joka täyttää pennun kasvun vaatimat ravitsemukselliset tarpeet. Tätä toivetta olemme nyt toteuttamassa, sillä tämä on ensimmäinen kotimaisen koiranruoan ympärille rakennettu kasvattajakerho. Uutuustuotteemme ovat kotimaisia penturuokia, joissa on panostettu laadukkaisiin, kotimaisiin raaka-aineisiin ja kasvun kannalta tärkeään ravitsemukselliseen sisältöön. Erityistä huomiota on kiinnitetty tuotteiden omega-3-rasvahappojen (EPAn ja DHAn) sisältöön, jolloin tuote täyttää ravitsemuksellisesti erityisvaatimukset, eikä lisäravinteiden käytölle ole tarvetta. Rovio Pet Foodsin eläinravitsemuksen asiantuntija Susanna Särkijärvi vastaa tuotteiden reseptiikan suunnittelusta hyödyntäen alan uusimpia tutkimuksia, joissa huomioidaan mm. pentujen ravitsemukselliset tarpeet eri rotujen välillä.

Rovio Pet Foodsin Werraton penturuoissa on kaikki, mitä pentu tarvitsee kasvaakseen terveeksi ja hyvinvoivaksi koiraksi. Lisäksi sarjaan kuuluu täysravinto, joka huomioi emon ravitsemukselliset tarpeet tiineyden ja imetyksen aikana. Penturuokasarja täydentää jo olemassa olevaa Werraton-tuotesarjaa, joka koostuu kotimaisista, puhtaista raaka-aineista. Yhtenä keskeisenä raaka-aineena kaikissa tuotteissa on tuore kananmuna, jonka on tutkitusti ideaaliproteiinia koiralle, sen täydellisen aminohappokoostumuksen ansiosta.

Tutustu Werraton Kasvattajakerhoomme TÄSTÄ. Ohjeet rekisteröitymiseen sekä kasvattajille tarkoitettuun verkkokauppaan löytyvät Kasvattajakerho-sivuilta.

Werraton Kasvattajakerhon vetäjä Eeva Lehtonen