Werraton koiranruoka käyttäjäkokemuksia

kolme koiraa seisoo lumessa


”Koska kerryt on varsin ronkeleita ruuan suhteen ja koska vanhin urokseni on allerginen atoopikko, en enää vuosiin ole voinut eri muonia kokeilla. Olen hakenut hyvää ja toimivaa muonaa, jotta voisin pysyä siinä- nyt vihdoin sellainen löytyi! Löysin Werraton mainoksen Koiramme-lehdestä ja ostin teiltä Voittaja-näyttelyn ständiltä tuon ensimmäisen kokeilupakkauksen. Maistui heti ja tuli kiire löytää lisää Werraton Viljaton- muonaanne!

Tärkein ominaisuus on nykyisellään muonan ’puhtaus’ eli pussien toivon sisältävän mitä luvataan, koska tämä vanhukseni ei todellakaan ole voinut syödä enää vuosiin kuin paistettua tai raakaa poroa ja luomuvihanneksia!

Tuon rasvan ja proteiinien määrän suhde on myös mielestäni tärkeä, koska kerryni eivät syö ’pelkkää puuroa’! Olen antanut myös kaurapuuroa (mutta ilman lisärasvaa ja lihaa/kalaa/munaa ei uppoa😅). Muonassa täytyy olla sekä proteiineja että rasvaa riittävästi, jotta maistuvuus on kohdillaan. Olen tyytyväinen myös koska pusseissanne on selkeästi sisältö esillä sekä proteiini+ rasvamäärät.

Muonan vaikutuksen olen huomannut tämänlaisella trimmattavalla, turkkirodulla (turkin laatu täytyy pysyä silkkisenä, lainehtivana ja hyvinvoivana), että karva on nykyisin erinomaisessa kunnossa n. 4 kk syötettyäni Werraton Viljaton muonaa ja koirien iho on voinut muonaan siirtymisen jälkeen erinomaisesti. 

Myös atoopikon iho on vähemmän kuiva ja karvan laatu on muuttumassa pikkuhiljaa takaisin silkkiseksi koiran vanhasta (14v.) iästä huolimatta. Kananmunaa olen joskus aiemmin antanut ja tiedän sen maistuvan näille koirille, mutta mukavaa saada se jo muonan muodossa. 👏👏

Suurkiitos teille siis varsin ’puhtaasta’ Werraton Viljaton- isonappulaisesta tuotteesta, koska se on ensimmäinen muona jota (13 v. tauon jälkeen) voin syöttää 14- vuotiaalle atoopikko- urokselleni. Enää ei tarvitse vain raaka-ruualla ja luomukasviksilla elää- SUURKIITOS tästä mahtavasta, maistuvasta tuotteesta!! Myös Werraton Mustikka keksit olleet mieleisiä😊

Katarina / Crionna-kennel”


*********************************************

Saimme viestiä Minnalta, jonka saksanpaimenkoira Rex oli alkanut syömään Werraton koiranruokaa ja hän kertoi hämmästyttävistä muutoksista.

 

saksanpaimenkoira makaa nurmikolla
Rex ennen siirtymistään Werraton ruokaan.
komea  saksanpaimenkoira seisoo nurmikolla
Rex siirryttyään Werraton ruokaan 2021.

 

”Aikaisemmin Rex söi toista koirien täysravintoa voima versiota (vastaa aktiivia) ja lisäksi siinä oli jauhelihaa, mutta turkki pysyi mattapintaisena. Lisäksi ruuasta alkoi tulla ongelmia korvien kanssa, mietin, mikä voi olla se joka aiheuttaa korvien kutinaa.

Etsin uutta ruokaa Rexille ja löysin kotimaisen Werraton koiranruuan. Aluksi kokeilimme viljattomalla versiolla, koska korvien kanssa aikaisemmin ollut ongelmia. Korvaongelma alkoi vähetä nopeasti ruuan vaihtumisen myötä. Päätimme kokeilla onko se vilja, joka aiheuttaa korviin ongelmia ja siirryimme Rexin kanssa Werraton Aktiiviin, korviin ei tullut mitään oireita, vaan koira voi todella hyvin. Karvan kiilto lisääntyi vielä entisestään.

Viljaton oli muuten hyvä, mutta aktiiviselle saksanpaimenkoiralle hieman liian laihaa. Mutta onneksi on olemassa energisen koiran versio ruuasta eli Werraton Aktiivi. Nyt turkki kiiltää ja koira voi muutenkin kaikin puolin hyvin. Kaiken lisäksi aikaisempaa ruokaa syötiin useammassa erässä samasta kupillisesta, koska ruoka ei siis maistunut niin, että kuppi olisi mennyt heti tyhjäksi.

Nyt on Rexin kuppi kerrasta tyhjä eli kyllä maistuu!

Terveisin Minna & Rex”