Werraton Match Show ke 12.4.2023

Tervetuloa WERRATON Match Showhun Loimaalle 12.4.2023 viettämään mukavaa keskiviikkoiltaa koirien parissa ja samalla treenaamaan kehäkuviot kuntoon!
👉 Ilmoittautuminen ja rokotusten tarkistus alkaa klo 17.00 ja kehät klo 18.00.

👉
Ilmoittaumismaksut: 10 €, saman omistajan seuraavat koirat 7 €. Lapsi ja koira luokka 5 €.👉 Luokat ja tuomarit:
Mies koiranpentu sylissään
📌 Isot Pennut (alle 1 v.): Petri Turunen (kennel Eerondaali)
Petri on kasvattanut keeshondeja on vuodesta 2004 ja harrastanut näyttelyitä vuodesta 1998. Kotoa löytyy keeshondien lisäksi amerikanakitoja.
Nainen ja villakoira
📌 Pienet Pennut (alle 1 v., säkä alle 40 cm): Johanna Markola (kennel Voyeror’s)
Johanna on kasvattanut villakoiria 2000-luvun alusta ja harrastanut näyttelyitä vuodesta 1994 alkaen. Kotoa löytyy villakoirien lisäksi englanninvinttikoira.
Nainen ja kaksi rottweileria
📌 Isot Aikuiset: Anniina Kreula (kennel Rexlean)
Anniina on kasvattanut rottweilereita vuodesta 2012 ja harrastanut näyttelyitä vuodesta 2007. Kotoa löytyy rottweilereiden lisäksi labradorinnoutaja.
Nainen laiturilla kolmen koiran kanssa
📌Pienet Aikuiset: Sara Uusitalo (kennel Akwarellan)
Sara on kasvattanut mittelspitzejä vuodesta 2014 ja harrastanut näyttelyitä vuodesta 2013. Kotoa löytyy mittelspitzien lisäksi kolme laumanvartijaa, kaksi monirotuista ja itäeuroopanpaimenkoira.

📌 Lisäksi: Veteraanit (yli 8 -vuotiaille koirille) sekä 📌Lapsi ja koira-luokka.

 

👉 Ravintola Laakee Deli ja Pieneläinklinikka Rovio Vet avoinna sekä Werraton Tehtaanmyymälän erinomaiset tarjoukset: kaikista 1-luokan WERRATON ja REHTI tuotteista Ota 3- Maksa 2!

👉 Osoite: Rovio Pet Foods, Mettähannantie 2, LOIMAA. Match Show pidetään Rovio Pet Foodsin asvaltoidulla parkkialueella.

Tiedustelut etukäteen: info(at)roviopetfoods.fi
Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä, muistathan ottaa rokotustodistuksen mukaan. Ethän tuo paikalle sairasta tai huonokuntoista koiraa.