Maukka ja moni muu makutestaaja: Suosittelemme!

Werraton koiranruokasarjan kehittämisvaiheeseen kuului myös Taloustutkimuksen kanssa yhdessä toteutettu makutesti. Täytyyhän uuden koiranruuan olla kiinnostavaa ja maistuvaa niille tärkeimmille asiakkaille eli koirille. Syksyllä 2019 testieriä pakattiin yhteensä 2100 muoviämpäriin ja levitettiin kokeiltavaksi ympäri Suomea sadoille erityyppisille koirille.

Jo muutamien palautteiden saavuttua huomasimme, että lähes poikkeuksetta Werrattoman maistuvuus oli erinomaista. Maistuvuus kun ei kaikille ole ollenkaan itsestäänselvyys. Toiset koirat popsivat kaikki, mitä kuppiin kaadetaan ja toiset taas käyvät hädin tuskin nuuskaisemassa tarjoilua. Yksi Werraton ruoan pääraaka-aineista on tuore kanamuna ja päättelimme sen olevan myös useamman koiran makunystyröitä hivelevä raaka-aine. Werraton ruoka ei myöskään sisällä mitään turhaa täyte- tai lisäainetta, mikä varmasti tekee siitä tuoreen ja houkuttelevan makuisen koiran mielestä.

Saimme kirjallista palautetta Werraton-koiranruoan testaajien omistajilta, muutama jopa vakavastikin allerginen koira oli saanut helpotuksen Werraton Viljaton vaihtoehdosta. Rapsuttelu, kuopsuttelu ja hinkkaaminen oli selvästi vähentynyt ja koirien elämänlaatu oli parantunut huomattavasti. Sehän on parasta mahdollista palautetta meidän omalle Werraton-ruokien reseptien kehittäjälle! Tähän pyrittiin ja taidettiinpa saada aikaiseksi sarja, josta löytyy jokaiselle koiralle hyvin maistuva vaihtoehto!

 

Mauri_Antero

 

Mauri_Antero eli Maukka oli yksi syksyn testaajista. Maukka on parivuotias glen of imaalin terrieri, jolla on ollut huomattavia ongelmia löytää sopiva ruoka erilaisten ruoka-allergioiden vuoksi. Werraton koiranruoan sisältämä kananmuna on ollut monelle nirsollekin koiralle aivan uusi ja varsin houkuttava tuttavuus. Myös nirso Maukka söi innokkaasti koko testierän ja odottelee nyt Werraton ruokaa kauppoihin.

”Minulla kutisee helposti silmät ja ylipäänsä iho. Perheeni jäsen sai kuulla, että taloustutkimus etsi koiraruokatestaajia ja niin sain tutustua Rovion nappuloihin. Ne maistuvat minusta erityisen hyviltä, olen joskus hieman nirso ruoan suhteen. Emäntäni on kyllä yrittänyt etsiä minulle sopivia erikoisruokia allergisille, mutta Rovion ruokaa ennen ei sopivaa ollut löytynyt. Pahimmillaan allergiani oli niin vaikea, että raavin ihoa rikki ja minulle tuli haava silmään. Jouduin pitämään ämpäriä päässä yli kuukauden ja se oli tosi ikävää.”

”Syötyäni maittavaa Rovion ruokaa, allergiaoireeni, ovat helpottaneet. Ruoka on minusta todella hyvää ja vatsani toimii, ennen tämäkin oli pupujen tasolla. Minä ja perheeni ollaan tosi tyytyväisiä ja odotamme innolla, että syksyllä tämä ruoka tulee markkinoille. Suosittelen ehdottomasti tätä ruokaa kokeiltavaksi, jos on allergioita.”

 

Nirsoilu loppui Werrattomaan

”Vici on Italiasta tuotu amstaffinarttu, joka on välillä hyvinkin valikoiva sapuskan suhteen. Vicin harrastus emäntänsä kanssa on koiranäyttelyissä käyminen ja ”missikisoissa” myös oikea lihavuus kunto on tärkeää. Tyypiltään Vici on hyvin linjakas ja urheilullinen, joten muutaman päivän nirsoilu ruokailun suhteen tekee siitä melkoisen ruipelon näköisen. Vici pääsi testiryhmään mukaan ja löysi oman suosikkinsa helposti. Werraton Aktiivi upposi hyvin ja sen jälkeen ei ole ollut nirsoilua ruokailun suhteen.”

 

”Meidän koiralla oli aiemmin vain yksi ruokamerkki, jota maha kesti. Nyt löytyi toinen ja tämä toimi hyvin. Nyt tietää, mitä tuotetta etsitään kaupan hyllyiltä.”

 

”10-vuotias koira Laku on ollut ronkeli syömään. Ja sen kanssa on aiemmin kokeiltu kaikkia mahdollisia ruokamerkkejä. Nyt kun kupissa on Werraton nappulaa, kuppi tyhjenee hetkessä.”

 

”Tänään lähti kokeiluun uusi kotimainen Werraton -koiranruoka. Mila the nirsoista nirsoin söi lautasen tyhjäksi, joten jatkoon menee. Ruoka on myös ravitsemukseltaan erinomaista ja täysin kotimaista, joten laittakaahan kokeiluun.”

 

”Hei, mä olen Sonja. Mun emäntä toi mulle taannoin eräältä kotikäynneiltä niin hyviä raksuja, etten enää muuta suostu syömään! Muut murot on menny vähis määrin ikinä, mutta nyt en syö enää herkkubroileriakaan ilman Werratonta. Toivottavasti niitä on pian kaupanhyllyillä, koska muuten on kriisi.”