Våra viktigaste och strängaste matkritiker är hundar

Vår historia

Rovio Pet Foods är en finländsk tillverkare av hundfoder, som från första början gör allt på ett annorlunda sätt.

Recepten till fodren har utvecklats av vår expert på djurfoder, som vet vad hundar behöver för att må bra. Vi har brukshundar, jakthundar, sällskapshundar och hobbyhundar i åtanke – människans bästa vänner och användbara assistenter. Just sådana har också vår personal.

Fodren tillverkas förstås endast av de bästa råvarorna. De har valts ut med omsorg, så att fodren skulle få den protein-fettsammansättning som passar hundarna bäst. I våra foder finns det allt som behövs för en balanserad och hälsosam diet, men inget överflödigt.

Vi frågade ju också om hundarnas åsikt innan produktionen satte igång. Det tog inte länge innan testpartiet hade slukats av hungriga munnar.

 

Kort väg till matkoppen

För produktionen byggde vi en ny fabrik i Loimaa i Egentliga Finland, så att vi skulle kunna dra nytta av bekanta producenter i närområdet och korta avstånd. Alla våra råvaror finns nämligen nästan bakom hörnet.

Fodren förpackas också under samma tak, i förpackningar som har planerats just för oss. Våra foders säljs runtom i landet i de största dagligvaruhandlarna och djuraffärerna. I anknytning till fabriken finns det också en fabriksbutik.

Vår fabrik är planerad specifikt för tillverkning av foder för sällskapsdjur, så processerna fungerar och fodret är alltid av enhetlig kvalitet. I fortsättningen kommer vi använda både sol och biogas som energikällor för fabriken.

Avainlippu
ravitsemuksellisesti ylivertainen koiranruoka
maistuva ja tasalaatuinen koiranruoka
Kotimainen koiranruoka
Ekologinen koiranruoka